Dienst zondag 19 december Dienst zondag 19 december
Bericht met betrekking tot de lockdown
Wat we afgelopen week steeds meer vreesden is nu werkelijkheid geworden. Een nieuwe lock-down. Ongetwijfeld zijn daar veel goede redenen voor aan te wijzen. Dat neemt niet weg dat we erg teleurgesteld zijn om u mede te moeten delen dat de diensten de komende vier weken alleen online te volgen zijn.  Er zijn dus geen fysieke kerkdiensten tot nader orde.
In het bijzonder spijt dit ons met betrekking tot de eenwordingsdienst morgen. We hoopten dit met u te mogen vieren en beleven in fysieke nabijheid van elkaar. Niets is namelijk zo mooi als samen een gemeenschap bij - en met elkaar te vormen. Alleen is dat nu, juist omwille van alle mensen in onze gemeenschap, geen goed idee. \

De dienst is te volgen op:

De filmclub van Sellingen verzorgt de opnamen. Dit betekent dat u via deze link de hele dienst online kunt volgen, zowel in de kerk aan de Dorpstraat als aan de Torenstraat. Dit gaat in een vloeiende beweging door.

Ondanks dit alles hopen we dat U morgen met ons verbonden wilt zijn. Daarnaast wensen we u en jou sterkte toe in de komende weken. Maar vooral en allereerst gezegende kerstdagen!
Namens de Protestantse gemeente te Sellingen.

Klik hier om de liturgie te zien.