Nieuws Solid kids Nieuws Solid kids
Na de start op zondag 28 augustus hebben we alweer een paar leuke bijeenkomsten gehad met de kinderen van Solid Kids.
We hebben het gehad over de dromen van Jozef, Jozef in Egypte en de broers die naar Egypte kwamen waar Jozef inmiddels onderkoning was. Indrukwekkende verhalen.
Afgelopen zondag waren alle kinderen in de kerk omdat er afscheid genomen werd van Rob, Naomi, Maik en Dorien. Ze kregen als aandenken aan hun tijd bij Solid Kids een startbijbel cadeau.
We nemen door haar verhuizing afscheid van Mariëtte als leider van Solid Kids. Hiermee wordt het team wel weer wat kleiner dus mocht iemand mee willen draaien, laat het dan vooral weten. We kunnen best wat nieuwe leiders gebruiken en ja… dat mogen ook mannen zijn.
Namens de leiding,
Gina Epping
lees meer »
 
solid kids solid kids

Solid Kids vindt plaats tijdens de kerkdienst. De kinderen gaan eerst met hun ouders naar de kerk en na ongeveer 20 minuten gaan ze samen met de leiding naar de Sprankel en hebben daar dan hun eigen programma. Ze horen een verhaal uit de Bijbel, zingen samen en gaan daarna knutselen of een leuk spel doen. Na de dienst halen de ouders hun kinderen weer op bij de Sprankel.                   

Voordat de kinderen vanuit de kerk naar de Sprankel gaan is er een kort kindermoment in de dienst. De ene keer is het een gesprekje met de kinderen, een andere keer zingen we een lied speciaal voor kinderen. 

lees meer »